Đề Thi Khảo Sát Chất Lượng Đầu Năm Lớp 6 Môn Tiếng Anh

  -  

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn giờ Anh năm 2022 - 2023 (10 đề)

sofaxuong.vn soạn và xem tư vấn Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn tiếng Anh năm 2022 - 2023 (10 đề) được tổng hợp tinh lọc từ đề thi môn giờ đồng hồ Anh 6 của những trường trên cả nước sẽ giúp học viên có kế hoạch ôn luyện từ đó đạt điểm cao trong những bài thi giờ Anh lớp 6.

Bạn đang xem: đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn tiếng anh

*

Tải xuống

Phòng giáo dục đào tạo và Đào tạo thành .....

Đề khảo sát unique đầu năm

Năm học tập 2021

Môn: giờ Anh 6

Thời gian có tác dụng bài: 60 phút

(Đề thi số 1)

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. Fall

B. Always

C. Walk

D. Half

2. A. Spring

B. Drink

C. Kite

D. Picnic

3. A. Summer

B. Usually

C. Tube

D. Menu

4. A. Warm

B. Want

C. Water

D. Waste

5. A. Season

B. Weather

C. Bean

D. Weak

Exercise 2: Choose the odd one out

1. A. Milk

B. Orange juice

C. Mineral water

D. Fish

2. A. Speak

B. Draw

C. Time

D. Watch

3. A. Doctor

B. Engineer

C. Job

D. Teacher

Exercise 3: Choose the correct answer

1. Take an umbrella with you. It ______ outside

A. Rains B. Rain C. Rained D. Is raining

2. After that, he ______ dinner.

A. Ate B. Had C. Have D. A và B

3. You should bởi morning exercise __________.

A. Regular B. Regularly C. Once a week D. Never

4. The children are on the bus. They ______ to school.

A. Are going B. Go C. Are go D. Went

5. They _____swimming last Sunday.

A. Go B. Going C. Went D. Goes

6. What are you going ______ tomorrow?

A. To bởi vì B. Vày C. Did D. Doing

7. We’re very _______ now. We don’t want any more food and drink

A. Cold B. Hot C. Full D. Hungry

Exercise 4: Read the following text and choose the most suitable word to fill in each blank

singing

reading

Japan

Korean

has

doesn’t

favorite

like

My brother, Pam studies at Primary School. He is in Class 5E. He is a fan of (1) _______. He (2) _______ a big bookshelf with a lot of books và stories. He likes reading folk tales in his không tính tiền time. His (3) ________ story is Aladin and the Magic Lamp. He is afraid of ghosts so he (4) _______ lượt thích ghost stories. He sometimes reads comic books. Now he is reading Doraemon. Doraemon is a story from (5) ________. The main character is very helpful. Sometimes, his friends can come to his house & borrow his books when he finish reading them

Exercise 5: Rewrite the following sentences

1. Where is Doraemon from? (come)

_______________________

2. What is your favourite subject? (do)

_______________________

3. I have English on Tuesday & Thursday. (twice)

_______________________

Exercise 6: Give the correct form of the words in brackets

1. How bởi vì you practise (listen) ________?

2. Tomorrow I’ll have three lessons: Maths, Music & (England) ________

3. His hobby is (sing) _______ English songs.

4. Anna sings very (beautiful) _________.

Exercise 7: Correct the mistakes

1. I have English four time a week ______________________________

2. Vì chưng you like play tennis? ______________________________

Hiển thị đáp án

Lời giảiExercise 1:

1. D 2. C 3. A 4. D 5. B

Exercise 2:

1. D 2. C 3. C

Exercise 3:

1. D 2. D 3. B 4. A

5. C 6. A 7. C

Exercise 4:

1. Reading

2. Has

3. Favorite

4. Doesn’t

5. Japan

Exercise 5:

1. Where does Doraemon come from?

2. What subject vị you like?

3. I have English twice a week

Exercise 6:

1. Listening

2. English

3. Singing

4. Beautifully

Exercise 7:

1. Time ⇒ times

2. 2. Play ⇒ playing


Phòng giáo dục và Đào tạo thành .....

Đề khảo sát unique đầu năm

Năm học 2021

Môn: giờ Anh 6

Thời gian làm cho bài: 60 phút

(Đề thi số 2)

Exercise 1: Choose the word that has the different main stress

1. A. Between

B. Corner

C. Packet

D. Summer

2. A. Popcorn

B. Sausage

C. Sandwich

D. Balloon

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from therest

1. A. Summer

B. Student

C. Unhappy

D. Umbrella

2. A. Exciting

B. Interesting

C. Expensive

D. Bridge

3. A. Wool

B. Foot

C. Wood

D. Boot

4. A. Temple

B. Engine

C. Excite

D. Elbow

5. A. India

B. Pilot

C. Invitation

D. Inventor

Exercise 3:Give the correct form of the verbs in brackets

1. What you ___________ (do) last summer? - I ____________ (visit) Hue Imperial City

2. What the weather _______ (be) tomorrow? - It ______ (rain) all day. I __________ (watch) weather forecast an hour ago.

3. Her favorite food ______ (be) pineapple juice. She usually _______ (drink) a glass of pineapple juice everyday.

Exercise 4: Choose the correct answer

1. How much _______ vày you want, Mom?

A. Oranges B. Apples C. Bananas D. Rice

2. We are going to Nha Trang ______ vacation this summer.

A. On B. In C. Of D. To

3. Mai ______ cooking some vegetables in the kitchen.

A. Bởi vì B. Does C. Are D. Is

4. It’s very _______ you lớn help me, Peter.

A. Kind at B. Kind C. Kind of D. Kind to

5. What does she _____ now?

A. Wants to vì B. Want to bởi vì C. Want vày D. Wants do

6. What is he ______ to lớn do?

A. Go B. Goes C. Going D. Is going

7. David often ________ his camera to his picnic.

A. Khổng lồ bring B. Bring C. Brings D. Bringing

8. I stay at home _____ my mom because she’s sick

A. On B. With C. To lớn D. In

9. I lượt thích New York ______ the people are very friendly.

A. So B. Và C. After D. Because

10. Life in the thành phố is ________ than life in the countryside.

Xem thêm: Thế Nào Là Đất Nào Là Đất Trung Tính ? Thế Nào Là Đất Chua, Đất Kiềm, Đất Trung Tính

A. Noisier B. Noisy C. Noisyer D. More noisy

Exercise 5: Read the following text và choose the correct answer

Last Monday afternoon, Fred came home (1) ______ school with a headache. He didn’t vì chưng his homework. He (2) _______ watch TV. He only wanted khổng lồ go lớn (3) _______. He was tired & his head was (4) ______.His mother took him some rice khổng lồ eat. But he wasn’t hungry. He only had some fruits & some fruits & some orange juice. Then he went khổng lồ sleep. What a (5) _______ day.

1. A. To

B. From

C. Between

D. And

2. A. Doesn’t

B. Isn’t

C. Don’t

D. Didn’t

3. A. Bed

B. Zoo

C. School

D. Class

4. A. Cold

B. Cool

C. Hot

D. Sunny

5. A. Wonderful

B. Terrible

C. Happy

D. Great

Exercise 6: Make questions for the following answers

1. My favourite subject is Maths.

__________________________

2. It will be hot and sunny tomorrow.

__________________________

3. She is going to stay with her grandparents on her summer holiday.

__________________________

Exercise 7: Rearrange the words lớn make meaningful sentences

1. Come/ Where/ ,Tony/ do/ you/ from/?/

__________________________

2. The/ will/ sunny/ next/ weather/ be/ week/./

__________________________

3. The/ cheap/ in/ Ha Long/ food/ is/ Bay/./

__________________________

Hiển thị đáp án

Lời giảiExercise 1:

1. A 2. D

Exercise 2:

1. B 2. A 3. D 4. C 5. B

Exercise 3:

1. Vì - visited

2. Be – will rain - watched

3. Is - drinks

Exercise 4:

1. D

2. A

3. D

4. C

5. B

6. C

7. C

8. B

9. D

10. A

Exercise 5:

1. B 2. D 3. A 4. C 5. B

Exercise 6:

1. What is your favorite subject?

2. What will the weather be tomorrow?

3. Who is she going khổng lồ stay with on her summer holiday?

Exercise 7:

1. Where bởi you come from, Tony?

2. The weather will be sunny next weekend.

3. The food is cheap in Ha Long Bay.


Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo .....

Đề khảo sát quality đầu năm

Năm học tập 2021

Môn: tiếng Anh 6

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 3)

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. Who

B. Where

C. Whale

D. Why

2. A. Come

B. City

C. Class

D. Cook

3. A. Eraser

B. Desk

C. House

D. Student

Exercise 2: Choose the wordthat has the different main stress

1. A. Python

B. Below

C. Peacock

D. Funny

2. A. Around

B. Monkey

C. Quickly

D. Circus

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. Jim never ________ at the school canteen.

A. Is eating B. Eats C. Eat D. Doesn’t eat

2. Which place would your family lượt thích ______? - New York.

A. Visit B. Visits C. Visiting D. To visit

3. ______ grows vegetables.

A. An farmer B. Farmers C. Farmer D. A farmer

4. An astronaut can ______ the spaceship và walk in space.

A. Get out of B. Gets out C. Get out D. Gets out of

5. _____________? - My favorite season is summer.

A. What your favorite season? B. What’s your favorite season?

C. What are your favorite season? D. What’s you favorite season?

6. What did she do yesterday? - She ________ with her friends

A. Goes swimming B. Went swimming C. Goed swimming D. Is going swimming

7. ______ would you like to visit, a museum or a pagoda?

A. Which place B. Who C. How many D. How much

8. Where is he going lớn ______ in Hue?

A. Stay B. Stays C. Staying D. Goes

9. There are four _____ in a year.

A. Spring B. Summer C. Seasons D. Winter

10. It ______ warm & foggy in Paris tomorrow.

A. Is B. Are C. Will be D. Will is

Exercise 4: Translate the following sentences into English

1. Tôi thích ngày xuân vì có không ít hoa

_______________________________

2. Ngày mai thời tiết sẽ như vậy nào?

_______________________________

3. Đồ ăn rẻ sinh sống vịnh Hạ Long.

Xem thêm: Cách Phân Biệt Ứng Động Không Sinh Trưởng Và Ứng Động Sinh Trưởng

_______________________________

Exercise 5: Read the following and choose the best answer

Last Monday afternoon, Fred came home (1) ______ school with a headache. He didn’t vày his homework. He (2) ________ watch TV. He only wanted to lớn go to (3) _______. He was tired and his head was (4) _______. His mother took him some rice to lớn eat. But he wasn’t hungry. He only had some fruits & some orange juice. Then he went khổng lồ sleep. What a (5) _______ day.